Според Владислав Панев при раздробен парламент е нормално да се търсят

...
Според Владислав Панев при раздробен парламент е нормално да се търсят
Коментари Харесай

Владислав Панев: Логично е Калин Стоянов да подаде оставка

Според Владислав Панев при накълцан парламент е обикновено да се търсят нетипични болшинства.

" Правителството работи при сложни условия, доверието сред сътрудниците не е на изключително високо равнище. Резултатите са положителни, да вземем за пример нарасналата вероятност пред кредитния ни рейтинг. Важно е промените да се случват по-бързо, това ще бъде съображение кабинетът да продължи да съществува в този си вид. Иначе избори също ще са вид ", разяснява той. 

По думите му не би трябвало да има нови договаряния преди ротацията, само че това е теоретично допустимо. " Не мисля, че би трябвало да има " златни кокошки ", без които не може да съществува. При ротацията би трябвало да се види доста деликатно кои министри какво са свършили. През 2024 година обстановката в Европа допуска по-висок недостиг. Максималният застрахователен приход ще бъде дискутиран. Според мен прекомерно честото му повишение е проблем ", съобщи пред NOVA Панев.

Относно дерогацията той изясни, че страната би трябвало да има потенциал да поеме управлението на рафинерията. " Проблеми с доставките щеше да има, в случай че дерогацията бе отпаднала за три дни. 1 март е много по-разумен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР